Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se punktet Cookies).

Cookies

Tag et kig på vores cookie side, for at læse mere omkring vores cookie brug.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. når du kontakter os via kontakt formen eller når du registrerer dig som virksomhed eller influencer.

Vi indsamler og behandler forskellige informationer, an på om du opretter dig som virksomhed eller influencer.
I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.

  • Virksomhed
    • Din IP-adresse
    • Email
    • Navn
    • Firmanavn
    • CVR-nr.
  • Influencer
    • Din IP-adresse
    • Email
    • Navn
    • Fødselsdato
    • Køn
    • Instagram data - Herunder følgnede:
      • ID
      • Brugernavn
      • Diverse data såsom antal følgere, profil visninger og antal opslag

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, fortage de korrekt betalinger eller udbetalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Du kan finde mere omkring hvilke trejeparter vi bruger under punktet "underleverandører".

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Underleverandører

Herunder kan der ses en opdateret liste over vores underleverandører.

Føglende underleverandører kan få adgang til vores brugeres persondata, når der bliver indgået en aftale med Make Influence IVS. Alle de følgende underleverandører, leverer services som vi finder nødvendige for at kunne levere den service du forventer ved oprettelse.

Listen vil altid blive holdt opdateret, såfremt der måtte blive tilføjet en eller flere nye underleverandører, vil alle brugere det vedrøre blive underrettet.

Underlevedør Funktion Senest opdaret
Mailgun Udsendelse af Emails 11. December 2018
Digitalocean Hosting 11. December 2018
Stripe Betalings løsning 11. December 2018
Stripe Betalings løsning 11. December 2018
Facebook / Instagram Influencer profil data 11. December 2018
Mailchimp Nyhedsbrevs udsendelse 13. Januar 2018

Persondataforordningen (GDPR)

Hvad er GDPR?

General Data Protection Regulation eller forkortet GDPR, og på dansk kaldes persondataforordningen. Dette er en lovgivning der blev vedtaget i d. 27. april 2016, og som træder i kraft d. 25. maj 2018.

Lovgivningen er lavet for at privatpersoner kan få retten til at vide, hvad en virksomhed gemmer om en, samt retten til enhver tid at få ens persondata slettet helt fra systemet. Dette gælder bla. ting som ansættelses papire, kundedata, osv.

I den nye ordning bruges der termer som Data Subject, Datacontroller og Dataprocessor, som bliver overstat til Dig/Mig/Os alle (altså personen hvis data der bliver gemt), Dataansvarlige og Databehandleren.

Den officielle lovgivning kan læses her.

Hvem opsamler mine informationer?

Kun Make Influence IVS opsamler personfølsomme informationer på makeinfluence.com.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, såfrem du efterspørge dette. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: jesper@makeinfluence.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af

Make Influence IVS
CVR-nr: 40061320
Folehaven 98 st th
2500 Valby
Virsomheds kontakt info
Influencer kontakt info

Senest opdateret d. 06 Februar 2019